Gezondheid en Zorg

Gezondheid is ons grootste goed. Een vitaal lichaam en een heldere geest zorgen voor vrijheid, zelfredzaamheid en verhogen het geluksgevoel.

Een optimale lichamelijk, mentale en sociale gezondheid is een gevolg van omstandigheden waar we ons in bevinden en de keuzes die we maken.


Voedzame voeding, voldoende beweging, sociale contacten en mentaal welzijn zijn de bouwstenen van gezondheid.

De beste keuzes kunnen we maken als we voldoende kennis hebben die uit verschillende richtingen komt.

Door ervaringen met elkaar te delen, met elkaar samen te werken en persoonlijke keuzes te respecteren kunnen wij gezondheid in onze regio verbeteren.

We willen dan ook een verscheidenheid aan bijeenkomsten, diensten en producten aan (gaan) bieden die een positief effect op gezondheid hebben.


Samen zorgen we voor ons.


Wij komen graag in contact met jou als je mee wilt werken aan een gezonde beweging in onze regio. Kun jij zelf iets en wil jij dat graag delen , laat je horen.Blijf op de hoogte van dit domein

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief voor dit domein om gedetailleerde informatie te krijgen over de laatste ontwikkelingen.


Ontdek een ander domein

Samen wonen

De manier waarop we wonen gaat veranderen. Nieuw West-Brabant gelooft in een toekomst waarin de persoonlijke leefomgeving weer reflecteert waarin we in een 'samen-leving' voor staan...


Lees meer