Ronde tafel Samen Wonen

Registraties zijn gesloten

Domein Samen Wonen nodigt je uit voor het volgende Ronde Tafel Gesprek op dinsdag 30 januari 2024 te Roosendaal. 

Het domein Samen Wonen, met als coördinator Caroline Thijs, organiseert een derde bijeenkomst. Het doel van deze bijeenkomst is meer bekendheid te geven over dit domein. 

Het programma:

~ doelen van NWB toelichten

~ presentatie Living Field Lab

~ netwerksessie 

Dus geloof jij dat het anders kan en anders moet en heb je interesse in nieuwe woonvormen waarbij huizen niet grondgebonden zijn, gebouwd worden met natuurlijke materialen, (deels) zelfvoorzienend zijn en energie opleveren i.p.v. energie vragen? Wil jij ook dat er iets verandert? Heb je zelf ideeën, plannen of wil je graag meepraten of meedenken met vakgenoten en aderen? Kom dan naar de ronde tafel op 30 januari van 19.00 tot 21.00 uur. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de regio Roosendaal. Exacte locatie volgt als duidelijk is hoeveel mensen er aan zullen sluiten. Aanmelden kan hier

Heb je ideeën? Heb je opmerkingen? Aanvullingen? Kritische feed-back? Alle input is welkom.

Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl

De gemeente Roosendaal mag best in beweging komen en grond beschikbaar stellen voor het realiseren van nieuwe woonprojecten, waaronder het ‘Living Field Lab’. Om het plan kracht bij te zetten hebben we inschrijvingen nodig.

Jouw stem telt dus laat van je horen! Het is belangrijk dat we een lijst met gegadigden kunnen overhandigen aan de gemeente. Schrijf je in!


Datum & Tijd
dinsdag
30 januari 2024
19:00 21:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.