NWB Borrel | Sophia's Tuin

Registraties zijn gesloten
Borrel Nieuw West Brabant | Sophia's Tuin

De volgende borrel vindt plaats bij Sophia’s tuin in Oosterhout. Het is een biologische tuinderij waar verse groenten en fruit geproduceerd en verkocht worden. Sophia’s Tuin is een oase, waar ruimte en tijd is om te groeien. De gezonde bodem staat centraal, zodat er biologische voeding groeit in plaats van eten. Het draait om verbinding, tussen bodem en voeding, bedrijf en omgeving, klant en boer. Verbinding tussen jou en mij! Gezonde groenten met diepe wortels.

Sophia’s Tuin, dat is geen alledaagse naam voor een tuin. In de Griekse mythologie is Sophia de godin van de aardse en hemelse wijsheid. Een tuin is geen tuin als je niet geeft om de aarde. Het is de innerlijke kracht die in staat is tot het voortbrengen van een prachtige schepping, genaamd voeding. En aan hen als boeren deze te koesteren en te verzorgen en er verantwoord mee om te gaan, voor nu maar ook voor de toekomst.

https://www.sophiastuin.nl/

BigTech-vrije Telefoon: Volla en andere mogelijkheden!

Denk je er over om een computer of telefoon aan te schaffen waarmee je alles kunt doen, zonder bemoeienis van Google, Apple of Microsoft? Het kan.​ Informatie over besturingssysteem, eindeloos veel mogelijkheden om je locatie, IP-adres en allerlei andere data te verbergen, installeren van apps, etc. We delengraag onze kennis en kunde met je. Prototypesvan verschillende telefoons zijn aanwezig!


Hoe koop ik tickets? 

Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de lezing. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem.

Vragen?
Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl.

Datum & Tijd
vrijdag
8 december 2023
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Sophia's tuin

Seterseweg 7
4903 RV Oosterhout
Nederland
+31 6 34010630
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.