NWB Borrel | Eerlijk Vleesch

The Butcher by Patrick van Elteren | Oud Gastel

Registraties zijn gesloten
Borrel Nieuw West Brabant | Eerlijk Vleesch

Het is tijd om betaalbaar goed, gezond en puur vleesch van lokale boeren direct bij je thuis te laten bezorgen. Wij boeren op de oude manier, net als onze grootouders, zodat uw vlees smaakt zoals het hoort. Met gras gevoerd rundvlees, varkensvlees en kip uit de wei. Ons vlees is vrij van suiker, nitraten, nitrieten, kleurstoffen voor levensmiddelen, GGO-granen, zoutoplossingen en alle andere soorten funk!

Lokaal en onafhankelijk

Door al ons vlees rechtstreeks te betrekken van lokale, onafhankelijke boerderijen in Nederland of net daarbuiten die gericht zijn op kwaliteit en niet op massaproductie. Ons vlees bevat geen conserveringsmiddelen, heeft geen water toevoegingen om de prijs te drukken en gaat buiten alle coöperaties om. Zo brengen we mensen in contact met kwaliteitsproducten die ze nergens anders kunnen krijgen. Hierdoor bieden wij een echt alternatief voor supermarkt of de slager op de hoek die steeds vaker verdwijnt.

Samen zullen we de Nederlandse boerderij weer sterk maken en de keukentafel herstellen tot wat het altijd bedoeld was: een plaats van gezellig samenzijn met lekker smaakvol eten.

Meer weten? Kom naar de borrel of bezoek de website: https://eerlijkvleesch.nl/ & https://thebutcher.nu/


Locatie

Lagestraat 2 te Oud Gastel.

----

Hoe koop ik tickets? 
Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de borrel. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem.

Vragen?
Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl.

Datum & Tijd
vrijdag
12 april 2024
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Eerlijk Vleesch

Lagestraat 2
4751RX Oud Gastel
Nederland
+31 6 22002419
info@patrickvanelteren.nl
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.