NWB Borrel | De MenMoerHoeve

Registraties zijn gesloten

Borrel Nieuw West Brabant | De Menmoerhoeve


Bij de Menmoerhoeve gaan we genieten van mooie, lekkere en lokale producten. Ze werken er veel met producten uit hun eigen groentetuin en vlees van eigen vee. Er is een fruitgaard, groentetuin, vlindertuin en wonen vele dieren. 

De Menmoerhoeve heeft respect en liefde voor de natuur hoog in het vaandel staan. Ze doen veel aan natuurbehoud en natuureducatie. Ook proberen ze zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te ondernemen. Eigen energie wordt opgewekt waarmee het sanitaire gebouw van de camping wordt verwarmd en de groentetuin wordt gesproeid met water uit eigen bron. En ze hebben verschillende samenwerkingen met bedrijven met een maatschappelijke functie, zoals stichting La Vie en Rose, Buiten Thuis en het Paradepaardje. 

Een inspirerende plek waar we je graag van harte welkom heten.

Hoe koop ik tickets? 

Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de borrel. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem. 

Vragen?
Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl. 

Datum & Tijd
vrijdag
10 november 2023
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

De Menmoerhoeve

Zundertseweg 66
4876 NL Etten-Leur
Nederland
--De Menmoerhoeve--
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.