NWB Borrel | De BijenBoerderij

Registraties zijn gesloten

Borrel Nieuw West Brabant | De BijenBoerderij

Op een unieke locatie, te midden van de prachtige natuur aan het Markdal in Strijbeek is sinds 2009 De Bijenboerderij gevestigd. In De Bijenboerderij is ook een winkel met honing en imkermateriaal. 

"Een gevleugelde uitspraak van Albert Einstein is dat als de bijen op aarde uitsterven de mens dan binnen enkele jaren zal volgen", schrijft de boerderij op de website. 

"Dit komt doordat we voor onze voedselvoorziening zo afhankelijk zijn van bestuiving. Is het niet voor het totstandbrengen van vruchtlichamen dan is het wel voor de vermeerdering van zaden voor vele groentegewassen."

De BijenBoerderij helpt dan ook de land- en tuinbouw met bestuiving. "Zo’n 70 % van de cultuurgewassen is afhankelijk van bestuiving door insecten." Dit werpt vragen op over de toekomst van onze voedselvoorziening. Benieuwd? Kom naar de borrel! In de prijs inbegrepen zijn hapjes en drankjes. Hoe koop ik tickets? 

Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de lezing. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem. 

Vragen?

Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl. 

Datum & Tijd
vrijdag
17 februari 2023
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

De BijenBoerderij

Strijbeekseweg 62/A
4856 AB Strijbeek
Nederland
+31 76 532 7707
info@bijenboerderij.nl
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.