NWB Borrel | Café-restaurant-brouwerij De Beyerd, Breda

Registraties zijn gesloten

Borrel NWB | Proeverij café-restaurant-brouwerij De Beyerd, Breda

In 1995 werd De Beyerd onder leiding van grootvader Piet uitgeroepen tot Beste Café van Nederland en in 2010 lukt het zonen Mikel en Orson opnieuw. Nu staan Sjors, Robin en Pieter de Jongh achter de bar - de 5e generatie!

De Beyerd is een begrip in Breda, nu ook met eigen restaurant en brouwerij. De familie De Jongh houdt met "Drie Hoefijzers klassiekske" de traditie van de gelijknamige, ter zielen gegane brouwerij in Breda in stand. Ook is er eigen tripel, bock en kenmerkend Schwarzbier, een tamelijk onbekend donker biertje met laag alcoholpercentage volgens het 'Reinheitsgebot'.

De Beyerd is een veelzijdig horecabedrijf met een familietraditie sinds 1838. Op dit moment serveert de Beyerd zo’n 125 verschillende bierspecialiteiten van de fles en 14 van het vat, waarvan 5 uit eigen brouwerij.

Let op: de borrel is ditmaal op een donderdag! 

Gasten van deze laagdrempelige NWB-borrel krijgen een bierproeverij van 4 eigen biertjes met bittergarnituur. Als alternatief is er koffie, thee of frisdrank. Wijntjes vallen buiten het arrangement van de proeverij - welkom in een biercafé! ;) U kunt natuurlijk wel gewoon langskomen.

Voor de bierproeverij zijn er 40 plekken. Op = op!

Hoe koop ik tickets? 

Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de lezing. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem. 

Vragen?

Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl. Datum & Tijd
donderdag
16 maart 2023
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Café Restaurant De Beyerd

Boschstraat 26
4811GH Breda
Nederland
+3176-5214265
info@beyerd.nl
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.