NWB Borrel - Brouwerij de Toekomst

Registraties zijn gesloten

Borrel NWB | Brouwerij de Toekomst.

Sinds 2018 hebben wij de droom om een kleinschalige, geautomatiseerde en duurzame brouwerij te realiseren. Deze droom is ontstaan doordat Martijn zelf aan de slag ging met een brouwpakket. Gekregen van zijn schoonmoeder met de feestdagen. Wij wisten toen niet dat dit verder zou gaan dan een leuke hobby.

De toekomst.

Toen was er die zomeravond in juli 2018 waarin wij samen in de tuin zaten te dagdromen. Wat zou jij doen wanneer je de loterij zou winnen? Martijn zijn antwoord was helder: ‘Dan ga ik bier brouwen!’.  Het antwoord van Loes daarop was: ‘Waarom begin je daar dan nu al niet mee?’. Martijn beweerde dat je er geen boterham mee kon verdienen, maar het idee liet ons beiden niet los. Hoe tof is het wanneer wij hier echt mee zouden starten?!

Martijn komt uit de chemische industrie en heeft tijdens zijn werk veel geleerd over processen en product optimalisatie. Al snel wist hij zijn kennis toe te passen tijdens het brouwen van bier. Brouwen op gas was ‘not done’ en er moest een all-in-one ketel komen om herhaaldelijk gelijke bieren te kunnen produceren. Excel stond open tijdens het brouwen en alles werd genoteerd. Al snel lukte het om bier te brouwen dat door familie en vrienden werd gewaardeerd. De rol van Loes was voornamelijk het proeven van het bier.

Er worden hapjes bij de drankjes geserveerd!

Voor de bierproeverij zijn er 30 plekken. Op = op!

Hoe koop ik tickets? 

Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de lezing. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem. 

Vragen?

Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl. 
Datum & Tijd
vrijdag
14 april 2023
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Brouwerij de Toekomst

Eerste Kruisweg 20
Wilhelminastraat 9
4793 EL Fijnaart
Nederland
+31 6 39742197
info@brouwerijdetoekomst.nl
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.