NWB Borrel | Bredagora

Registraties zijn gesloten
Borrel Nieuw West Brabant | Bredagora

Bredagora, een nieuwe Agora school voor Breda; een ontwikkelplek en oefenplaats waar leerlingen hun bijdrage en plek leren vinden in de maatschappij. Waar ze de kans krijgen om zich op hun eigen unieke manier samen met de coachgroep te ontwikkelen.

Een school die niet aanvoelt als een school, maar als een leerreis!
Een plek waar je de ruimte ervaart om jezelf te zijn, waar je leert door te ontdekken vanuit je eigen nieuwsgierigheid en waar de omgeving een oefenplaats is. Bij Agora zijn er geen vakken, maar je leert door middel van challenges die je zelf bedenkt. Daarbij zijn het leren stellen van doelen, leren plannen en het ontwikkelen van vaardigheden en persoonlijke groei belangrijke punten.

Meer weten? Kom naar de borrel of bezoek de website: www.agora-breda.nl 

Locatie

Op loopafstand (200 meter) van het Centraal Station (trein en bus) van Breda (uitgang aan de Noordzijde).

Gratis parkeren op de parkeerplaatsen van De Faam, aan de Liniestraat in Breda. Let op: de kruising Liniestraat/Terheijdenseweg is afgesloten voor auto’s. Indien je met de auto voor de ingang van De Uitvindfabriek staat volg dan de blauwe route. Navigeer naar Liniestraat 16, ga door het hek om te parkeren (bij CrossJumps) en loop de laatste 100 meter naar de Terheijdenseweg.

----

Hoe koop ik tickets? 
Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de borrel. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem.

Vragen?
Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl.

Datum & Tijd
vrijdag
8 maart 2024
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Bredagora

Terheijdenseweg 64
4816 AA Breda
Nederland
--Bredagora--
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.