NWB Borrel | Boerderij Ekoto

Registraties zijn gesloten
Borrel Nieuw West Brabant | Boerderij Ekoto

Ekoto is een boerderij waar biologische producten worden geteeld en een winkel. Ekoto wil alle activiteiten in de keten in beeld brengen. Vaak is er veel onduidelijkheid in de schakels van de biologische keten. Ekoto wil hierin meer transparantie en openheid in brengen. Voor het realiseren van transparantie is een transitie nodig.

Samen met vele particulieren en kleine bedrijven willen zij ervoor zorgen dat een leefbare toekomst binnen ons bereik blijft. Ekoto boerderij vormt het hart van alle activiteiten. Het magazijn, kantoor en de winkel bevinden zich hier, evenals de landbouwinfrastructuur, inclusief de biodiverse velden. De velden zijn de thuisbasis van enkele producten van Ekoto, evenals van praktisch onderzoek voor duurzame landbouw.

BigTech-vrije Telefoon: Volla en andere mogelijkheden!
Denk je er over om een computer of telefoon aan te schaffen waarmee je alles kunt doen, zonder bemoeienis van Google, Apple of Microsoft? Het kan.Informatie over besturingssysteem, eindeloos veel mogelijkheden om je locatie, IP-adres en allerlei andere data te verbergen, installeren van apps, etc. We delen graag onze kennis en kunde met je. Prototypes van verschillende telefoons zijn aanwezig!

-----

Hoe koop ik tickets? 
Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de borrel. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem.

Vragen?
Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl.

Datum & Tijd
vrijdag
12 januari 2024
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Boerderij Ekoto

Hoge Bremberg 18
Etten-Leur
Nederland
+31 6 83806926
info@ekoto.nl
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.