Lezing prof. Bob de Wit en Roel Wolfert

Registraties zijn gesloten
Lezing Society 4.0 - Bob de Wit en Roel Wolfert


Bob de Wit, hoogleraar aan de Nyenrode Business Universiteit en Roel Wolfert, voormalig topman van VISA, schreven samen het boek Society4.0 en staan aan de basis van een nieuwe regionale samenleving. 

De Wit en Wolfert komen op vrijdag 1 juli naar West-Brabant voor een lezing over hun ideeën, die ook de inspiratie vormen voor Nieuw West-Brabant.

Het gedachtegoed

"Regio’s vormen in de nabije toekomst de basis van een burgersamenleving, omdat vele technologische ontwikkelingen de decentrale productie van primaire menselijke levensbehoeften mogelijk maken – van energie en voedsel tot gezondheid en onderwijs", stellen De Wit en Wolfert. "De schaalgrootte die nodig was in een industriële samenleving met massaproductie is steeds minder relevant, en daarmee ook de landelijke inrichting van de samenleving. De fundamenten van onze samenleving dienen opnieuw te worden opgebouwd."

Nieuw West-Brabant is ontstaan vanuit het gedachtegoed van Society 4.0 maar opereert zelfstandig en onafhankelijk. Lees meer over Society4.0 op de website

  • Heeft u kritische vragen voor Bob en Roel? Die stellen we graag. Stuur ze naar info@nieuwwestbrabant.nl. 

Waar is het?

We zijn te gast bij conferentiecentrum Bovendonk, een voormalig klooster in Hoeven dat een historische sfeer ademt. De lezing van De Wit en Roel vindt plaats in de bibliotheekzaal. 

Wat krijgt u?

Het ticket geeft u toegang tot de lezing. Wij verzorgen ook de drankjes. 

Hoe koop ik tickets? 

Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven (desktop) of bovenaan (mobiel). Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Zodra Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de borrel. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem. 

Vragen?

Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl.

Datum & Tijd
vrijdag
1 juli 2022
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Bovendonk

Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
Nederland
+31 165 507 550
info@bovendonk.nl
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.