Borrel NWB | Voorbraak

Registraties zijn gesloten

Voorbraak is een begrip in de regio. De kersen "zijn een ware smaaksensatie", schrijft Visit Halderberge.

"Lydia Voorbraak toverde in 2011 het aardappelland van haar vader om tot een oase met kersenbomen. Lydia en haar team plukken de kersen met de hand, de kersenbomen krijgen alleen compost en biologische meststoffen en er gaat veel liefde in. En dat proef je. Echt. Omdat de kersen zo vol van smaak zijn, maakt Lydia er de lekkerste wijnen, bieren, chutneys en jams mee."

Borrel Nieuw West-Brabant | Voorbraak Kersen | 14 oktober 18.00 uur 

Wij zijn een initiatief van burgers en ondernemers die een lokale en regionale zelfdragende samenleving bouwen. In deze samenleving maken we gebruik van ieders kwaliteiten en zorgen we ervoor dat iedereen waarde heeft. We realiseren, ondersteunen en onderzoeken lokale initiatieven. Iedere 2e vrijdag van de maand proberen we een borrel te houden, deze keer bij Voorbraak Kersen.

Bij deze borrel krijg je: 

- een rondleiding door de kersengaard

- een presentatie over Nieuw West Brabant

- soep met stokbrood

- een proeverij van kersenwijn, -bier, -jam, -chutney, blauwaderkaas van Het Kaasatelier in Oud-Gastel en thee van kersensteeltjes. 

Hoe koop ik tickets? 

Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de borrel. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem. 

Vragen?

Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl


Datum & Tijd
vrijdag
14 oktober 2022
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Voorbraak kersen

Veerkensweg 36
4751 CS Oud Gastel
Nederland
+31611077721
+31 6 11077721
info@byvoorbraak.nl
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.