Borrel NWB | De Kromme Lepel

Registraties zijn gesloten
Let op: deze borrel is op woensdag!

NWB is te gast bij een pionier uit de regio. In het Halsters Laag runnen Peet en Elza de Krom al vanaf 1988 hun tuinderij waarvan sinds 2000 biologisch. Onder het mom van “Alles wat je hier plukt, moet je meteen kunnen eten” is het hun missie om te zorgen voor een goede bodem om zo gezond voedsel te telen. En altijd in het ritme van de natuur. Blije grond, blije buik!

Ook brouwerij Sterck uit Bergen op Zoom is aanwezig. Zij halen hun mout regionaal, brouwen tarwebier volgens Beierse traditie, maar ook blond bier en een chocolade-bittere stout. 

Tot slot serveren we mousserende kwaliteitswijn van Domaine de Brabantse Wal, op traditionele wijze gemaakt. Ook verzorgen we soep met stokbrood, thee, koffie en water. 

Borrel Nieuw West-Brabant | Rondleiding tuinderij | 9 november 18.00 uur 

Wij zijn een initiatief van burgers en ondernemers die een lokale en regionale zelfdragende samenleving bouwen. In deze samenleving maken we gebruik van ieders kwaliteiten en zorgen we ervoor dat iedereen waarde heeft. We realiseren, ondersteunen en onderzoeken lokale initiatieven. Deze keer is de borrel op woensdag bij De Kromme Lepel.

Hoe koop ik tickets? 

Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de borrel. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem. 

Vragen?

Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl. 


Datum & Tijd
woensdag
9 november 2022
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

De kromme lepel

Laageinde 20
4616PW Bergen op Zoom
Nederland
+31 164 684 257
peetdekrom@planet.nl
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.