Borrel NWB | Boer winkel van het land

Registraties zijn gesloten
NWB is te gast bij Mariëlle. Haar missie is mensen te stimuleren om lokaal en van het seizoen te eten. Weten wat je eet en weten waar het vandaan komt. 

Boer haalt veel van de producten bij lokale telers in West-Brabant. Zo kennen we de herkomst, zijn ze supervers en proberen we het eten met de seizoenen te stimuleren. Want waarom zou je producten van ver halen als er binnen een straal van 30 kilometer zoveel mooie en lekkere producten te vinden zijn? Beter voor de teler, beter voor het milieu en beter voor jou.

De producten worden zoveel mogelijk direct bij de teler gehaald. Maar ook door recepten te delen, soep- en maaltijdpakketten aan te bieden en proeverijen te organiseren. Ze verzorgen fruit op het  werk en rijden met hun 

Vanuit deze overtuiging en onze passie voor lekker en gezond eten werken wij. Graag geven wij informatie, advies, recepten en willen wij inspireren om weer verse producten te gaan gebruiken in plaats van te koken uit een pakje of een potje. Want wat is er fijner dan zelf de ingrediënten bij elkaar te zoeken en met aandacht je maaltijd klaar te maken.

Borrel Nieuw West-Brabant | Praatje van Mariëlle | 9 december 18.00 uur 

Wij zijn een initiatief van burgers en ondernemers die een lokale en regionale zelfdragende samenleving bouwen. In deze samenleving maken we gebruik van ieders kwaliteiten en zorgen we ervoor dat iedereen waarde heeft. We realiseren, ondersteunen en onderzoeken lokale initiatieven. De maandelijkse borrel is op vrijdag bij Boer, winkel van het land.

Wij verzorgen een welkomstdrankje, soep met stokbrood en serveren lokaal bier, water, thee & koffie.

Hoe koop ik tickets? 

Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de borrel. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem. 

Workshop fermenteren en inmaken vrijdag 9 december van 15.00 - 18.00 uur

  • Proeverij en uitleg 
  • 3 gevulde weckpotten mee naar huis
  • Inclusief consumpties
  • € 57,50

lnschrijven via: Boer, winkel van het land.

Vragen?

Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl. 


Datum & Tijd
vrijdag
9 december 2022
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Boer AGF B.V.

Rucphensebaan 69
4706 PH Roosendaal
Nederland
+31 165 536 460
administratie@boerwinkelvanhetland.nl
Krijg het adres
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.